De voordeligste dakdekker in Hengelo

Dakdekker Hengelo

Heeft u een dakdekker nodig in Hengelo? Dan kunnen wij u helpen. ProDak biedt voor al uw dakwerkzaamheden professionele dakdekkers aan in de regio Hengelo. Bij ons kunt u gratis in één keer meerdere vrijblijvende offertes opvragen. U kunt deze vergelijken en beoordeelt dan zelf welke dakdekker geschikt is voor het verrichten van de werkzaamheden.

Wilt u vrijblijvende offertes?

prodakbv

Professioneel en goedkoop onder één dak

Een dakdekker in Hengelo uit het netwerk van ProDak kan u van dienst zijn met alle vormen van dakwerk. Gemakkelijk, professioneel en goedkoop kunnen onze experts uit Hengelo u voorzien van:

 • Informatie over dakbedekkingsmaterialen
 • Alle soorten renovatiewerkzaamheden
 • Complete installatie van nieuwe dakbedekking
 • Het optimaliseren van uw dakisolatie
 • Onderhoudswerkzaamheden en adviezen
 • Een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

paginamanager


Uw regiomanager in Hengelo

Hallo, mijn naam is Boris Coolen. Op 22 april 1977 zag ik het levenslicht in Hengelo, waar ik nog altijd met veel plezier woon. Hier is Henk Kamp ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij het Twents Techniekmuseum HEIM en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij HVV Hengelo om mijn vrienden aan te moedigen.

Als regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in de gemeente Hengelo te verbeteren. Vooral in Hengelo (7550 - 7559) ben ik actief. Naast de werkzaamheden in Hengelo, coördineer ik ook alle ProdakBV opdrachten in IJsselmuiden, Kampen en Losser. U kunt me dus overal in de provincie Overijssel en omstreken tegenkomen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Gieterij 200 (7555 CS) in Hengelo gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Net als de klus bij sportclub HVV Hengelo in Hengelo. Heeft u ook een dakdekker nodig? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina.

Laat onze experts vakkundig uw klus uitvoeren. Dan hebt u zelf tijd om iets leuks te doen.

Plaatsing in Hengelo

Het installeren van een geheel dak is geen klein karwei. Dat vergt expertise. Daarom belangrijk dat u kiest voor een ervaren dakdekker in Hengelo.
Bij ProDak gaat kwaliteit boven alles. Daarom bestaat ons netwerk alleen uit ervaren, professionele dakdekkers die in het bezit zijn van het KOMO-keurmerk en daarnaast beschikken over de essentiële kennis die nodig is bij dakinstallatie. Dankzij zijn jarenlange ervaring werkt de dakdekker van ProDak snel en efficiënt. Hij is gespecialiseerd in:

 • Het leggen van dakpannen
 • De installatie van leidaken
 • Het aanleggen van rietdaken
 • Het plaatsen van bitumen dakplaten
 • De aanleg van groendaken
 • Het werken met metalen daken (van aluminium, koper en zink)

Bent u benieuwd naar de welke opties er zijn met betrekking tot onderhoud, reparatie, renovatie of plaatsing van uw dak in Hengelo, dan kunt u op deze website gratis meerdere offertes aanvragen.

Dakadvies in Hengelo

De dakdekker binnen ons ruime netwerk kan u advies geven over de plaatsing van een nieuw dak of over allerlei dakwerkzaamheden. Hij kan u met zijn expertise bijstaan met informatie over onderhoudswerkzaamheden, renovaties en reparaties.

Het opstellen van een offerte doet een dakdekker van Prodak gratis en vrijblijvend: u zit dus nergens aan vast.

Reparatie in Hengelo

Hoe een dak gerepareerd kan worden, is afhankelijk van zijn bedekking. Het kan zijn dat er een scheur in uw dakplaat moet worden verholpen, of dat er kapotte dakpannen vervangen dienen te worden. Misschien hebt u wel last van lekkage, maar heeft u geen idee waar het lek zich precies bevindt. Een lek kan veel problemen in de rest van het huis veroorzaken. Schimmel, tocht en vochtplekken zijn slechts enkele voorbeelden daarvan. Bij ProDak vraagt u vrijblijvend offertes op met betrekking tot:

 • Reparaties van vorstschade
 • Reparaties van stormschade
 • Reparaties van brandschade
 • Reparaties van lekkageschade
 • Lekdetectie zonder de muren open te breken
 • Reparaties of vervanging van dakgoten en schoorstenen

Gratis offertes van dakdekkers in Hengelo

Wilt u in Hengelo werkzaamheden laten uitvoeren door een ervaren dakdekker en bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan nu bij ProDak gratis en vrijblijvend in één keer meerdere offertes aan. U kunt dan de gekregen offertes met elkaar vergelijken en kiezen voor de dakdekker uit Hengelo die het beste bij u past.

Vergelijken betekent over het algemeen flink besparen!

Dakonderhoud in Hengelo

Het is belangrijk voor de duurzaamheid van uw dak dat u regelmatig onderhoud verricht. Dat kan namelijk een hoop schade en kosten omzeilen. De volgende dingen kunt u zelf doen om de kwaliteit van uw dak te waarborgen:

 • Houd uw dakgoten schoon
 • Onderzoek de ruimtes rond de ramen en kozijnen op tocht en vocht
 • Veeg of spuit uw (platte) dak schoon

Sommige werkzaamheden kunt u vanwege de veiligheid of vanwege de expertise beter overlaten aan een professionele dakdekker. Deze dakdekkers zijn gevestigd in en rondom Hengelo, en kunnen u van dienst zijn door middel van:

 • Het controleren en tevens repareren van aansluitingen van de dakranden op de dakrandprofielen
 • Het inspecteren van uw dak op beschadigingen, scheuren, lekkages etcetera
 • Het keuren van de naadverbindingen van uw dakbedekking (en indien nodig opnieuw vastzetten)
 • Het grondig reinigen van dak en dakgoten
 • Het controleren van het waterafvoersysteem en het oplossen van eventuele verstoppingen

Renovatie in Hengelo

Afhankelijk van het materiaal waaruit ze bestaan, blijven daken zo’n twintig tot veertig jaar goed. Geen enkel dak is volledig bestand tegen de weersomstandigheden en dus is een renovatie op zijn tijd niet te voorkomen. Wanneer u te laat renoveert, kan dit veel prijziger zijn dan wanneer u dit tijdig doet. De klus is tijdrovend en bovendien een behoorlijke diepte-investering. Voor een snelle, vakkundige en goedkope dakrenovatie vindt u bij ProDak een dakdekker in Hengelo die de nodige kennis bezit van de materialen waarmee wordt gewerkt. Bovendien hebben al onze dakdekkers jarenlange ervaring met renovaties en weten zij als geen ander hoe ze effectief en kostenbesparend te werk moeten gaan.

Werkwijze

De dakdekker bekijkt, voordat hij begint, welke werkzaamheden vereist zijn. Het bespaart u een hoop overbodige kosten als u alleen de gedeelten van uw dak laat renoveren die daadwerkelijk vervangen moeten worden. Dit is een stuk goedkoper dan wanneer u alles vernieuwt. De dakdekker in Hengelo zal u voor het starten van de werkzaamheden mededelen wat de staat van uw dak is en mogelijkheden aandragen voor de renovatie. U beslist uiteraard zelf wat er uiteindelijk gaat gebeuren.

Bij grote schade of ouderdom is het soms toch noodzakelijk om een geheel nieuwe dakbedekking aan te leggen. In de afgelopen tijd hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van dakbedekking en de materialen die daarvoor worden gebruikt. Er is dus een mogelijkheid dat er nu materialen op de markt zijn die beter passen bij uw huis dan uw oude dakbedekkingsmateriaal. Uw dakdekker uit Hengelo beschikt over de vereiste informatie en kan u derhalve adviseren bij het uitzoeken van een nieuwe dakbedekking.

U bent op de pagina van Hengelo, u kunt onze dakdekker ook vinden in IJsselmuiden en Kampen en Losser.