daklekkage

Zoekt u een goede partij voor dakrenovatie?

Neem dan even 1 minuut de tijd en vul het vrijblijvende offerteformulier in!

Dakrenovatie

Uit welk materiaal uw dak ook bestaat: de Nederlandse weersomstandigheden laten in de loop der jaren hun sporen na. Ook ouderdom of nagelaten onderhoud kunnen oorzaken zijn van de gebreken die uw dak vertoont. Als u last heeft van één of meer van de onderstaande problemen, is het wellicht nodig om uw dak van een renovatie te voorzien:

  • Lekkage of vochtplekken
  • Kapotte dakgoten
  • Beschadigd loodwerk
  • Rot of afbladderend houtwerk
  • Storm- of aardbevingsschade
  • Afgesleten voegen
  • Meerdere scheve of afgebroken dakpannen

Voor een volledige of gedeeltelijke dakrenovatie bent u bij ProDak aan het juiste adres. Wij beschikken door het hele land over een breed netwerk van dakdekkers gespecialiseerd in renovaties.

Dakrenovatie: een diepte-investering

Als uw dak slechts af en toe gebreken vertoont, lijkt het misschien voor de hand liggend om te kiezen voor een plaatselijke reparatie in plaats van voor het (gedeeltelijk) renoveren van uw dak. Toch is het verstandig om advies in te winnen over een eventuele renovatie.

Signalen voor onderhoud

Wanneer uw dakbedekking regelmatig kleine gebreken vertoont, kan dat een teken zijn van ouderdom en slijtage. Dit betekent dat de ogenschijnlijk gemakkelijk te verhelpen mankementen op den duur een domino-effect veroorzaken: oude dakpannen kunnen bijvoorbeeld teveel vocht opnemen en breken bij vorst. Gebroken dakpannen veroorzaken op hun beurt scheuren in het huis, en scheuren in het huis veroorzaken isolatieproblemen. Voordat u het weet heeft u overal in huis last van tocht, kou, schimmel en doorslaande muren.

Professioneel advies over uw dakrenovatie

Van tijd tot tijd is een dakrenovatie onvermijdelijk. Het lijkt een immense investering, maar op de lange termijn bespaart u zichzelf veel nare problemen en dure (spoed-)reparaties als u tijdig kiest voor het vernieuwen van uw dakbedekking en isolatiemateriaal. De dakdekkers bij ProDak zijn in staat om u in een persoonlijk rapport een professioneel en transparant advies te geven over uw dakrenovatie. Zij zullen geen dure renovaties aanbevelen, maar lichten u slechts in over de verschillende mogelijkheden. Zo heeft u zelf het overzicht, bent u op de hoogte van de verschillende mogelijkheden en betaalt u nooit teveel.

Kies voor een snelle en voordelige dakrenovatie

Wij begrijpen dat u geen zin heeft om tijden lang in het midden van werkzaamheden te moeten leven. U wilt dat de renovatie snel gebeurt, maar bovenal vakkundig: u staat er natuurlijk niet om te springen om over een aantal jaren noodgedwongen opnieuw te moeten renoveren. Kies daarom voor een dakrenovatie van een vakkundige dakdekker bij u in de buurt: wij garanderen snelheid, expertise en bovendien een zeer voordelige prijs. Omdat u bij ProDak meerdere offertes van verschillende dakdekkers in uw regio kunt opvragen, kiest u zelf voor de voordeligste optie.

Niet alleen voor dakrenovatie, ook voor het professioneel renoveren van uw dakgoten, dakkapellen en schoorstenen bent u bij ons aan het juiste adres. Wacht daarom niet langer en vraag nu bij ons geheel vrijblijvend meerdere offertes aan!

contact