daklekkage

Heeft u last van daklekkage?

Neem dan even 1 minuut de tijd en vul het vrijblijvende offerteformulier in!

Oei, daklekkage! Wat nu?

Rottend hout, kromgetrokken vloeren, kortsluiting, vlekken in het plafond… Lekkage is de nachtmerrie van iedere huiseigenaar. Toch heeft bijna ieder huishouden er weleens mee te maken. Vaak is een beschadiging van de dakbedekking de oorzaak. Dakdekkers van ProDak zijn gespecialiseerd in lekdetectie en –reparaties, en kunnen daarom op een professionele manier uw waterschade drastisch beperken.

Lekdetectie

Het vervelende aan het hebben van daklekkage is dat het lek vaak lastig te vinden is: de lekkage bevindt zich namelijk veelal niet direct boven de natte plek. Het opsporen van de lekkage zonder muren, vloeren of plafonds open te breken, vergt daarom expertise en professionele meetapparatuur. Dakdekkers binnen het netwerk van ProDak beschikken over de nieuwste en meest vakkundige apparatuur op het gebied van lekdetectie.

Het inschakelen van een expert via ProDak kan u daarom een hoop onnodige kosten schelen! Hoe groot of klein het lek ook is: onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met lekdetectie en kunnen u altijd van dienst zijn bij het lokaliseren van het lek en het deskundig herstellen van uw daklekkage.

Deskundig en eerlijk advies

Zelfs het kleinste gaatje in uw dak kan grote gevolgen hebben. Na het constateren van daklekkage is het dan ook verstandig om zo snel mogelijk tot actie over te gaan. Door middel van het online aanvragen van een offerte kunt u snel en vrijblijvend beslissen over de reparatie van de lekkage. Als onze vrijblijvende offerte aan uw eisen voldoet, maakt een dakdekker van ProDak spoedig een afspraak met u om het lek op te sporen.

Als het lek is gelokaliseerd, bespreekt hij zijn bevindingen altijd eerst met u. U wordt voorgelicht over de verschillende manieren van reparatie en daarbij deskundig en eerlijk geadviseerd door onze ervaren expert. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Neem contact op met onze expert!

Vakkundige reparatie van uw daklekkage

Als u met de dakdekker hebt besproken op welke manier u uw daklekkage gerepareerd wenst te zien, gaat hij aan de slag. Onze mensen beschikken over professionele gereedschappen en kwalitatief uitstekend reparatiemateriaal. Wij garanderen u: na een reparatie door een dakdekker via ProDak heeft u van dat vervelende lek geen last meer!

Daklekkage voorkomen is beter dan genezen

Achterstallig onderhoud van de dakbedekking is vaak de oorzaak van daklekkage. Slijtage en zwakke plekken ontstaan vaak door ouderdom, storm of bevriezing. Om dit te voorkomen dat dit resulteert in lekkage, is het verstandig om uw dak regelmatig te laten controleren en onderhouden. De dakdekker controleert en repareert tijdens een onderhoudsafspraak onder andere:

  • Loszittende dakbedekking
  • De mate van slijtage van het bedekkingsmateriaal
  • Naden en voegen bij ramen en dakkapellen
  • Dakgoten en pijpleidingen

Het versterken van uw dak is meestal vele malen goedkoper dan het repareren ervan. Vraag om lekkage te voorkomen daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een onderhoudsafspraak met één van onze dakdekkers bij u in de buurt. Goed voor uw gemoedsrust en uw portemonnee!

werkgebiedpagina-afbeelding