Dakdekker nodig in Rijswijk?

Dakdekker Rijswijk

U zoekt een dakdekker in Rijswijk. Dat is een hele klus, maar wij kunnen u daarbij helpen. Voor al uw dakwerkzaamheden in Rijswijk vindt u bij ons professionele vakmensen. Bij ProDak vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes op van dakdekkers bij u in de buurt. U beoordeelt zelf welke dakdekker in Rijswijk het meest geschikt en voordelig is voor uw situatie.

Wilt u vrijblijvende offertes?

prodakbv

Gemak en voordeel onder één dak

Het is verstandig om uw dak goed te laten onderhouden. U profiteert van voordeel en comfort als u kiest voor een dakdekker in Rijswijk uit het netwerk van ProDak. Onze experts kunnen u voorzien van:

 • Informatie over alle soorten dakbedekkingsmateriaal
 • Professionele renovatiewerkzaamheden
 • Volledige plaatsing van een nieuwe dakbedekking
 • Advies en onderhoudswerkzaamheden
 • Een voordelige verhouding tussen prijs en kwaliteit

Dakadvies in Rijswijk

Voor adviezen over de plaatsing van nieuwe daken of werkzaamheden zoals onderhoud, reparatie en renovatie bent u bij ProDak aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk in één keer meerdere offertes opvragen van dakdekkers in Rijswijk.

Op deze manier bent u zelf in de positie om te vergelijken en te beslissen welke dakdekker het best voldoet aan uw eisen. Bovendien is het aanvragen van offertes bij ons gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Om een prijsindicatie te krijgen van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren, kunt u nu geheel vrijblijvend offertes aanvragen bij ProDak.

 

Informeer voor u begint

Voor verschillende klussen is het mogelijk om subsidie aan te vragen bij uw gemeente. Soms zijn er ook lokale bepalingen waar u aan moet voldoen. Heeft u hier vragen over of wilt u subsidie aanvragen? Loop gerust eens binnen bij het desbetreffende gemeentehuis of kijk op de website.

paginamanager


Uw manager in Rijswijk

Hallo, mijn naam is Abel Mijsberg. Op 23 oktober 1972 zag ik het levenslicht in Rijswijk, waar ik nog altijd met veel plezier woon. Hier is Rolf Wouters ook geboren! In het weekend kunt u mij tegen het lijf lopen bij de Sint-Bonifatiuskerk en op wedstrijddagen ben ik ook wel eens bij VV Haaglandia om mijn vrienden aan te moedigen.

Als regiomanager van deze pagina ben ik continu bezig om de service in de gemeente Rijswijk te verbeteren. Vooral in Rijswijk (2280 - 2289) ben ik actief. Naast de werkzaamheden in Rijswijk, coördineer ik ook alle ProdakBV opdrachten in Rotterdam, Rozenburg en Sassenheim. U kunt me dus overal in de provincie Zuid-Holland en omstreken tegenkomen.

Onlangs heb ik nog een opdracht aan Van Vredenburchweg 75 (2281 GE) in Rijswijk gecoördineerd. Dit project is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond. Net als de klus bij sportclub VV Haaglandia in Rijswijk. Heeft u ook een dakdekker nodig? Ik raad u aan om even contact op te nemen via het formulier op deze pagina.

Laat onze experts vakkundig uw klus uitvoeren. Dan hebt u zelf tijd om iets leuks te doen.

Dakinstallatie in Rijswijk

De installatie van een volledig dak is een grote onderneming. Daarom is het van belang dat u kiest voor een ervaren, professionele dakdekker bij u in de buurt. Bij ProDak is het leveren van goede kwaliteit het allerbelangrijkst. Alle dakdekkers binnen ons netwerk hebben daarom de eigenschappen die u mag verwachten van een professionele dakdekker: onze vakmensen beschikken over de vereiste kennis van materialen die worden gebruikt, en werken dankzij hun jarenlange ervaring vlot en adequaat. Zij zijn gespecialiseerd in onder andere:

 • Daken met dakpannen
 • Leidaken
 • Rietdaken
 • Bitumineuze daken
 • Groene daken
 • Metalen daken (koper, aluminium, zink)

Uiteraard kunt u behalve voor advies ook voor het verrichten van dakwerkzaamheden in Rijswijk bij de dakdekkers van ProDak terecht. Als u wilt weten welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot onderhoud, reparatie, renovatie of plaatsing van uw dak in Rijswijk, vraagt u bij ons binnen twee minuten meerdere offertes aan.

Dakonderhoud in Rijswijk

Om de kwaliteit en de levensduur optimaal te houden, is het noodzakelijk om uw dak goed te onderhouden. Op de lange termijn bespaart u zichzelf hiermee een hoop kosten. Er zijn een aantal dingen die u zelf kunt doen om de duurzaamheid van uw dakbedekking te optimaliseren:

 • Houd uw dakgoten schoon
 • Onderzoek de ruimtes rond ramen en kozijnen regelmatig op vochtophopingen en druppelvorming
 • Vooral als u een plat dak heeft, is het noodzakelijk om af en toe het dak schoon te vegen of schoon te spuiten

Natuurlijk kunt u niet alles zelf doen. Sommige werkzaamheden kunt u beter aan een expert overlaten. Bij ProDak vindt u voor al uw onderhoud, of het nu eenmalig, jaarlijks of meerjarig onderhoud betreft, een professionele dakdekker in Rijswijk die ervaring heeft met allerlei dakbedekkingsmaterialen. Zij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

 • Controle en reparatie van de aansluitingen van dakranden op de dakrandprofielen
 • Inspectie naar beschadigingen, scheuren, lekkages en meer
 • Keuren van naadverbindingen (en indien nodig opnieuw vastzetten)
 • Schoonvegen van dak en dakgoten en vuil verwijderen
 • Checken van waterafvoersysteem en eventuele verstoppingen verhelpen

Reparatie in Rijswijk

De manier van reparatie hangt af van het type dakbedekking. Misschien moet er een scheur in uw platte dak worden verholpen of moeten er kapotte dakpannen worden vervangen. Of misschien hebt u last van lekkage, maar weet u niet precies waar het lek zit. Lekkage kan de oorzaak zijn van veel andere problemen in huis die u daar nog niet mee in verband had gebracht. Denk bijvoorbeeld aan tocht, schimmel of vochtplekken in de muren. Als u vermoedt dat er een lek in uw dak zit, is het verstandig om zo snel mogelijk een dakdekker in te schakelen. Lekkage kan namelijk op den duur grote schade toebrengen aan uw huis en het is dus essentieel om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Bij ProDak is iedere dakdekker gespecialiseerd in:

 • Schade door vriezen
 • Schade door storm
 • Schade na een brand
 • Lekkageschade
 • Het detecteren van lekken
 • Het repareren en/of vervangen van schoorstenen en dakgoten

Renovatie in Rijswijk

Een gemiddeld dak gaat twintig tot veertig jaar mee. Renovatie is dus af en toe nodig. Als u te laat begint met het renoveren van uw dak, kunnen er dure en moeilijk te repareren mankementen ontstaan aan uw dak en de rest van uw huis. Tijdig renoveren is daarom heel verstandig, hoewel het natuurlijk een grote, tijdrovende investering is. Voor een vlugge, efficiënte en goedkope dakrenovatie kunt u een dakdekker uit Rijswijk inschakelen die beschikt over de benodigde kennis van materialen en een ruime ervaring heeft met renoveren.

Voordat onze dakdekker begint met renoveren, zal hij bekijken welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Vaak is het zo dat u een hoop onnodige kosten bespaart als u alleen die gedeelten laat vervangen die daadwerkelijk aan vervanging toe zijn. Dit is een stuk goedkoper dan vervanging van uw gehele dakbedekking. Een dakdekker uit het netwerk van ProDak zal u bij voorbaat op de hoogte stellen van zijn bevindingen, zodat u niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan.

Toch kan het soms verstandiger zijn om uw gehele dakbedekking te laten vervangen. Aangezien er in de afgelopen decennia veel ontwikkelingen zijn geweest op het gebied van dakbedekking, is het mogelijk dat er nu een bedekkingsmateriaal bestaat dat beter past bij uw huis dan uw oude dakbedekking. Onze dakdekkers in Rijswijk zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen u dus uitstekend adviseren bij het kiezen van nieuw dakbedekkingsmateriaal.

Ontvang gratis offertes

Voor een prijsopgave van de uit te voeren werkzaamheden, vraagt u vrijblijvend een offerte aan op onze website. U krijgt dan van de beste dakdekkers uit Rijswijk antwoord, zodat u zelf kunt kiezen voor de beste match. Het aanvragen van vrijblijvende offertes kost nog geen twee minuten!

U bent op de pagina van Rijswijk, u kunt onze dakdekker ook vinden in Rotterdam en Rozenburg en Sassenheim.